Apparaten en accessoires
Balsamicozalm met courgettenoedels
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 porties
Ingrediënten
-
olijfolie1 el
-
balsamicoazijn70 g
-
witte wijn80 g
-
honing80 g
-
Dijon mosterd20 g
-
verse rozemarijn alleen de blaadjes1 el
-
teentje knoflook1
-
4 bevroren zalmfilets, ontveld, ontdooid (150 g elk)verse zalmfilets, ontveld (150 g elk)4
-
fijn zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
courgettes geheel500 g
-
citroensap, vers geperst1 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
33 g
Calorieën
1837 kJ /
439 kcal
Vetten
22 g
Vezels
1.7 g
Koolhydraten
22 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Power Food
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10 Min
Avocadotartaar met ei en zalm
45 Min
Bloemkool-spinazie lasagne
1 Std. 45 Min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 Min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1 Std. 30 Min
Varkenshaasje in papillot
1 Std.
Vislasagne met courgette
1 Std.
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40 Min
Salade van peer en spek met mosterddressing
20 Min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 Std.
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1 Std.
Vislasagne met asperges en prei
1 Std. 30 Min